Πληροφορίες Μεταφράσεων

Όλες οι πληροφορίες για τις μεταφράσεις σας, εδώ!

Πληροφορίες Μεταφράσεων

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις μεταφράσεις σας, οποιουδήποτε τύπου.

Είτε θέλετε να μεταφράσετε μια σελίδα, ένα πτυχίο, μεγαλύτερα κείμενα ή να πληροφορηθείτε για τις τιμές και τους μεταφραστές των έργων σας, μπορούμε να λύσουμε κάθε σας απορία!

Μεταφραστές

Μεταφραστές

Αν ψάχνετε μεταφραστές ή διερμηνείς για να αναλάβουν μεταφράσεις σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, επικοινωνήστε άμεσα με έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Intertranslations. Η Intertranslations διαθέτει καταρτισμένους συνεργάτες και την τεχνολογική ειδίκευση για να επιτύχει τα αποτελέσματα που επιθυμούν οι πελάτες της.

Τιμές Μεταφράσεων

Τα έξοδα μετάφρασης υπολογίζονται με βάση τον αριθμό των προς μετάφραση λέξεων από το πρωτότυπο κείμενο (κείμενο-πηγή). Ανάλογα το γλωσσικό συνδυασμό είναι τελείως διαφορετική και η χρέωση.

Το τελικό κόστος διαμορφώνεται και αποστέλλεται σε μορφή γραπτής προσφοράς αφού μας αποσταλεί και αναλυθεί το σύνολο του έργου που είναι προς μετάφραση καθώς και αφού έχει συμφωνηθεί ο χρόνος παράδοσης της υπηρεσίας.

Μετάφραση Σελίδας

Μετάφραση Σελίδας

Η Intertranslations είναι σε θέση να μεταφράσει για εσάς οποιοδήποτε κείμενο επιθυμείτε.

Η Intertranslations ιδρύθηκε το 1996 και παρέχει ποιοτικές, οικονομικές και συνάμα ταχύτατες μεταφράσεις σελίδων σε οποιαδήποτε ξενόγλωσσο κείμενο με ειδίκευση σε τεχνικές, νομικές, οικονομικές, μάρκετινγκ, εκπαιδευτικές και ιατρικές μεταφράσεις σε όλες τις ευρωπαϊκές και ασιατικές γλώσσες.

Μεταφράσεις Κειμένου

Μπορείτε να μεταφράσετε κείμενο που έχει γραφτεί σε άλλη γλώσσα, όπως, για παράδειγμα, φράσεις ή παραγράφους, μεμονωμένες λέξεις ή να μεταφράσετε ολόκληρο το αρχείο σας μέσω των πιστοποιημένων υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία Intertranslations.

Για εμάς, βασική προτεραιότητα είναι η εμπιστευτικότητα και λαμβάνουμε κάθε μέτρο ασφαλείας για αυτό το σκοπό. Σεβόμαστε το ιδιωτικό σας απόρρητο και διαχειριζόμαστε με σύνεση και επαγγελματισμό τόσο τα επιχειρησιακά όσο και τα προσωπικά σας έγγραφα.

Μεταφράσεις Πτυχίων

Μεταφράσεις Πτυχίων

Το μεταφραστικό γραφείο Intertranslations ειδικεύεται στην έγκυρη μετάφραση πτυχίων βιογραφικών και πιστοποιητικών. Έχει επίσης τη δυνατότητα επικύρωσης των κειμένων αυτών.

Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στο χώρο της μετάφρασης, μεταφράζουμε σε περισσότερες από 70 γλώσσες και μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής με το καλύτερο δυνατό χρόνο παράδοσης.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top