Ζητήστε Προσφορά

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .pdf, .docx, .doc, .xlsx, .xls, .pptx, .ppt, .zip, .rar και εικόνες.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 20MB.
Λονδίνο Παρίσι Αθήνα

Μεταφράσεις

Η μετάφρασή σας, τώρα!

Αν και η μετάφραση είναι πιθανό να μοιάζει με μια απλή μετατροπή του περιεχομένου ενός εγγράφου από μια γλώσσα σε μια άλλη, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι μια πολύ πιο σύνθετη διαδικασία. Η ακριβής μετάφραση ενός εγγράφου απαιτεί ανάλυση του περιεχομένου, εύρεση της ορολογίας, διασφάλιση της ποιότητας με διόρθωση και επιμέλεια των κειμένων, οριστικοποίηση των εκδόσεων, καθιέρωση μεταφραστικών κανόνων και τυποποίηση διαδικασιών για τις ενημερώσεις των μελλοντικών εκδόσεων.

11-1-300x200-300x200as

Πληροφορίες Μεταφράσεων

12-1-300

Επίσημες Μεταφράσεις

ilsnkt1imxe

Μετάφραση Εγγράφων

Η Intertranslations παρέχει ολοκληρωμένες & πολύπλευρες μεταφραστικές υπηρεσίες σε όλες τις γλώσσες, επιλέγοντας άρτια εκπαιδευμένα στελέχη για τα μεταφραστικά της γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο και Παρίσι. Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της μετάφρασης σε συνδυασμό με την συνεργασία μας με επαγγελματίες μεταφραστές, έμπειρους διαχειριστές έργων, επιστήμονες ορολόγους και επιμελητές για την επεξεργασία των τελικών μεταφράσεων, καθώς και επαγγελματίες σελιδοποιούς, μας έχουν κατατάξει στην κορυφή των εταιρειών παροχής μεταφραστικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την διεκπεραίωση μεταφραστικών έργων για οποιοδήποτε είδος κειμένου σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας:

  • επίσημες μεταφράσεις υψηλής ποιότητας εντός του απαιτούμενου χρονικού πλαισίου
  • εγγυημένα αποτελέσματα μεταφραστικής ποιότητας από ειδικούς του κλάδου
  • διαχείριση μεταφραστικών έργων σύμφωνα με την εταιρική δομή και τις μεθόδους του πελάτη
  • ευελιξία σε κάθε φάση των μεταφραστικών έργων, από την προκαταρκτική φάση του ενδελεχούς σχεδιασμού έως και τον έλεγχο της μετάφρασης πριν την παράδοση
  • διαχείριση έργου από ειδικευμένη, εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα
  • συνεχή επικοινωνία με προσωπικό σύμβουλο για κάθε πελάτη με δυνατότητα παρακολούθησης κάθε φάσης του έργου

Κάθε μεταφραστής αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει τη μετάφραση κειμένων συγκεκριμένου τομέα με τις όποιες ιδιαιτερότητες ως προς την χρήση της κατάλληλης ορολογίας για την πιστότερη απόδοση της μετάφρασης. Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν την επιμέλεια των μεταφρασμένων κειμένων, προσφέροντάς πάντα ένα άρτιο αποτέλεσμα τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε μορφή, διαθέτοντας την τεχνογνωσία και το γλωσσικό υπόβαθρο που χρειάζεται για να διαχειριστούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές μεταφράσεις.

Βασική προτεραιότητα για εμάς αποτελεί η εμπιστευτικότητα και για αυτό το σκοπό λαμβάνουμε κάθε μέτρο ασφαλείας. Σεβόμαστε το ιδιωτικό σας απόρρητο και διαχειριζόμαστε με σύνεση και επαγγελματισμό τη μετάφραση τόσο των επιχειρησιακών όσο και των προσωπικών σας εγγράφων συνάπτοντας σύμβαση εμπιστευτικότητας με την ανάθεση κάθε έργου μετάφρασης.

Η εταιρεία αναλαμβάνει πάσης φύσεως μεταφράσεις κειμένων με επιχειρησιακό, νομικό, ιατρικό, τεχνικό, οικονομικό περιεχόμενο, σε όλες τις γλώσσες από εξειδικευμένους και άριστα καταρτισμένους μεταφραστές. Η Intertranslations είναι επίσημος Ανάδοχος Μεταφραστικών Έργων Οργανισμών της Ε.Ε., παρέχει πιστοποιημένες μεταφράσεις εγγράφων για κάθε νόμιμη χρήση και οι μεταφράσεις μας είναι ισότιμες του Υπουργείου Εξωτερικών και αποδεκτές από όλες τις Δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Οι επίσημες μεταφράσεις φέρουν σφραγίδα από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο με δυνατότητα επικύρωσης.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top