Ζητήστε Προσφορά

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .pdf, .docx, .doc, .xlsx, .xls, .pptx, .ppt, .zip, .rar και εικόνες.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 20MB.
Λονδίνο Παρίσι Αθήνα

Γιατί Intertranslations

Η επιλογή συνεργάτη μεταφραστικών υπηρεσιών είναι συνδυασμός γνώσης, πείρας και εμπιστοσύνης


Στα 20 χρόνια λειτουργίας της, η Intertranslations έχει προτιμηθεί ως έμπιστος συνεργάτης μεταφραστικών υπηρεσιών από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και από ιδιώτες.

Οι λόγοι της προτίμησης αυτής είναι πολλοί. Το εξαιρετικό Customer Service, η μοναδική μεταφραστική τεχνολογία και εμπειρία, οι χαμηλές τιμές. Δείτε τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Intertranslations και επιλέξτε ποια θα σας κάνουν να μας εμπιστευτείτε.

Η Intertranslations έχει την ειδίκευση στην τεχνολογία μετάφρασης για να επιτύχει τα αποτελέσματα που επιθυμούν οι πελάτες της. Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μας βοηθάει να εφαρμόσουμε τον ιδανικό συνδυασμό τεχνολογιών για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Παρέχουμε ακριβείς και ποιοτικές επίσημες μεταφράσεις με την ενσωμάτωση του εταιρικού γλωσσαρίου και τη βάση δεδομένων ορολογίας που διαθέτουμε για κάθε πελάτη.

Κορυφαία μεταφραστική εταιρεία στην Ελλάδα, και μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη που έχουν επενδύσει στα πρότυπα ISO 9001:2008 και DIN EN ISO 17100:2016-05 και η μοναδική μεταφραστική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 27001:2013. Πελάτες από όλους τους τομείς έχουν εμπιστευτεί στην Intertranslations μεγάλα μεταφραστικά έργα.

Η Intertranslations επενδύει στους ανθρώπους. Θεωρούμε τα στελέχη μας το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο, καθώς είναι ο σημαντικότερος συντελεστής των υπηρεσιών μας.

Η Intertranslations έχει την ικανότητα να βρει την πιο αποτελεσματική, λιγότερο δαπανηρή και πιο αποδοτική λύση στις μεταφραστικές ανάγκες των πελατών της χάρη στην τεχνολογία και τα στελέχη της. Παρέχουμε οικονομικά και ποιοτικά αποτελέσματα με ταχεία ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς. Διαχειριζόμαστε ιδιόκτητο δίκτυο με περισσότερους από 2000 μεταφραστές, οι οποίοι ειδικεύονται σε κάθε δυνατό τομέα. Το δίκτυο αυτό περιλαμβάνει εκτός από μεταφραστές, ειδικευμένους μηχανικούς, ειδικούς ορολογίας, γλωσσολόγους, διερμηνείς, ειδικούς σελιδοποίησης, γραφίστες κ.α..

Εξειδικευμένοι πόροι μετάφρασης γλωσσών: μεταφραστικές μνήμες, ειδικά τομεακά λεξικά και γλωσσάρια που βελτιστοποιούν την ποιότητα και ελαχιστοποιούν την τιμή των μεταφραστικών έργων προς όφελος των πελατών. Η Intertranslations έχει την ικανότητα να εργαστεί με πληθώρα τύπων αρχείων, χωρίς περιορισμούς και να προσφέρει πάντα εναλλακτικές λύσεις στους πελάτες της.

Ορολογία και μεταφραστικές μνήμες: Όλα τα έργα εκτελούνται με SDL Studio GroupShare 2015. Η Intertranslations είναι μια από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη που έχει επενδύσει σε αυτές τις μεταφραστικές τεχνολογίες.

Υποδομή πληροφοριακών συστημάτων: Ολοκληρωμένο σύστημα ERP, σύστημα διαχείρισης έργων, σύστημα CRM, Extranet προμηθευτών, Extranet πελατών, σύστημα διαχείρισης αρχείων, σύστημα διαχείρισης κινδύνων. Η Intertranslations έχει τη δυνατότητα να αξιοποιεί στο έπακρο τα εργαλεία του τομέα της μετάφρασης, όπως μεταφραστικές μνήμες, ειδικά τομεακά λεξικά και γλωσσάρια που βελτιστοποιούν τη μεταφραστική απόδοση με την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top