Λύσεις

Λύσεις για κάθε μεταφραστική σας ανάγκη

Λύσεις

Η Intertranslations καλύπτει τις μεταφραστικές ανάγκες των πελατών της προσφέροντας μεταφραστικές υπηρεσίες με έμφαση στην ποιότητα και τη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. 
Οι συνεχείς επενδύσεις σε στελέχη και νέα τεχνολογικά συστήματα έχουν ως βασικό στόχο την τελική ικανοποίηση του πελάτη σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας.
Η Intertranslations διεκπεραιώνει μεταφραστικά έργα σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό, αφού διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο μεταφραστών.

Μεταφράσεις

Μεταφράσεις

Αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε μεταφραστικά έργα για οποιοδήποτε είδος κειμένου, παρέχοντας:

  • ποιοτικές και ακριβείς μεταφράσεις
  • απόλυτη συνέπεια στο χρόνο παράδοσης
  • ανταγωνιστικές τιμές μετάφρασης
  • εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων μεταφραστών
  • προσωπικό μεταφραστικό σύμβουλο για κάθε πελάτη

Τοπικοποίηση

Ο κόσμος της μετάφρασης και της τοπικοποίησης λογισμικού και παιχνιδιών είναι ιδιαιτέρως συναρπαστικός και ελκυστικός καθώς εμπεριέχει μοναδικές προκλήσεις αλλά και αντίστοιχα αποτελέσματα. Στην Intertranslations έχουμε σαν πρωταρχικό σκοπό να ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα και συνέπεια στις ανάγκες για software localization κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο.

Η Intertranslations παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να προσαρμόσουν το λογισμικό και τα παιχνίδια τους με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των τελικών χρηστών και της στοχευμένης αγοράς τους. Με αυτή την υπηρεσία, οι διεθνείς πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους και να αποκτήσουν μία ανταγωνιστική θέση στην παγκόσμια αγορά. Xάρη στα ειδικευμένα στελέχη της, η Intertranslations πρωταγωνιστεί σε αυτή τη βιομηχανία που κινητήριος μοχλός της είναι η αλλαγή.

Διερμηνεία

Διερμηνεία

Η Intertranslations συνεργάζεται αποκλειστικά με διερμηνείς που διαθέτουν πολυετή πείρα ώστε να προσφέρει διερμηνείες με εγγυημένη ποιότητα. Ο/Η κάθε διερμηνέας μας επιλέγεται βάσει των γλωσσών εργασίας, των γλωσσικών δεξιοτήτων και του επιστημονικού υποβάθρου του/της.

Η Intertranslations προσφέρει υπηρεσίες ταυτόχρονης και διαδοχικής διερμηνείας σε συνέδρια, επαγγελματικές συναντήσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη, επαγγελματική ή προσωπική.

Υπηρεσίες Υποστήριξης

Εκτός από τις βασικές υπηρεσίες της μετάφρασης, της τοπικοποίησης και της διερμηνείας, η Intertranslations παρέχει και όλες τις σχετικές υποστηρικτικές υπηρεσίες, στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Η Intertranslations είναι το one-stop shop για κάθε ανάγκη σχετική με γλωσσικές υπηρεσίες,για πελάτες κάθε είδους: από τον καλά πληροφορημένο ιδιώτη έως την απαιτητική πολυεθνική.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top