Πόροι

Η βάση της ποιοτικής διαφοροποίησής μας

Πόροι

Η Intertranslations, χάρη στην εικοσαετή και πλέον εμπειρία της στο χώρο της μετάφρασης, είναι σε θέση να συνδυάσει το ανθρώπινο δυναμικό της με την τελευταία λέξη στην Τεχνολογία Μετάφρασης, όπως εξελιγμένα συστήματα Μεταφραστικής Ορολογίας, Μεταφραστικές Μνήμες και εργαλεία Υποβοηθούμενης Μετάφρασης, ώστε να εγγυηθεί όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια των μεταφράσεων τις οποίες αναλαμβάνει.

Τεχνολογία Μετάφρασης

Τεχνολογία Μετάφρασης

Η Intertranslations έχει συνεργαστεί στενά με ειδικούς προμηθευτές λογισμικού ERP και έχει δημιουργήσει μια πλήρως εξατομικευμένη πλατφόρμα για τον τομέα της μετάφρασης, ένα περιβάλλον όπου διαχειριστές πελατών, διαχειριστές έργων, διαχειριστές προμηθευτών, μεταφραστές, διορθωτές και διοικητικό προσωπικό επικοινωνούν αρμονικά και ως εκ τούτου προσαρμόζονται και ανταποκρίνονται έγκαιρα στις μεταφραστικές ανάγκες των πελατών.

Μεταφραστική Ορολογία

Σε ό,τι αφορά θέματα ορολογίας, η Intertranslations συνεργάζεται με ειδικούς γλωσσολόγους και επιστήμονες ορολόγους, οι οποίοι ειδικεύονται σε συγκεκριμένα μεταφραστικά πεδία.

Η εταιρεία παρέχει στους συνεργάτες της συνεχή πρόσβαση σε μεταφραστικά εργαλεία, όπως βάσεις δεδομένων, γλωσσάρια και λεξικά για τη διασφάλιση συνεπών αποτελεσμάτων. Σε όλα τα ειδικά κείμενα, τα εργαλεία αυτά εξασφαλίζουν τη συνέπεια και την τεχνική ακρίβεια, η οποία διασφαλίζει οικονομικά αποδοτικές μεταφραστικές υπηρεσίες για τους πελάτες μας.

Υποβοηθούμενη Μετάφραση (CAT)

Υποβοηθούμενη Μετάφραση (CAT)

Με εμπειρία 20 ετών, η Intertranslations έχει σχεδιάσει με λεπτομέρεια τις βασικές αρμοδιότητες του κάθε τμήματος των εξειδικευμένων ομάδων διαχείρισης μεταφραστικών έργων. Οι εργασίες της ομάδας ξεπερνούν την απλή μετάφραση και περιλαμβάνουν τον ορισμό του αντικειμένου, τον εντοπισμό των ζητημάτων αναφοράς, τη δημιουργία μεθόδων επίλυσης, τον εντοπισμό των δεξιοτήτων και της εμπειρίας που απαιτείται, τον καθορισμό των βασικών κριτηρίων απόδοσης κ.α.

Ασφάλεια Μεταφράσεων

Η πολιτική και πρακτική της Intertranslations ως προς την ασφάλεια δεδομένων και εγγράφων μετάφρασης είναι ασυναγώνιστη καθώς είμαστε έμπειροι και πιστοποιημένοι στην αποθήκευση και διαχείριση ευαίσθητων πληροφοριών και την προστασία από κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top