Πόροι

Η βάση της ποιοτικής διαφοροποίησής μας

Πόροι

Η Intertranslations, χάρη στην εικοσαετή και πλέον εμπειρία της στο χώρο της μετάφρασης, είναι σε θέση να συνδυάσει το ανθρώπινο δυναμικό της με την τελευταία λέξη στην Τεχνολογία Μετάφρασης, όπως εξελιγμένα συστήματα Μεταφραστικής Ορολογίας, Μεταφραστικές Μνήμες και εργαλεία Υποβοηθούμενης Μετάφρασης, ώστε να εγγυηθεί όχι μόνο την ποιότητα αλλά και την ασφάλεια των μεταφράσεων τις οποίες αναλαμβάνει.

> Επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο μεταφράσεων <

Τεχνολογία Μετάφρασης

Η Intertranslations έχει συνεργαστεί στενά με ειδικούς προμηθευτές λογισμικού ERP και έχει δημιουργήσει μια πλήρως εξατομικευμένη πλατφόρμα για τον τομέα της μετάφρασης, ένα περιβάλλον όπου διαχειριστές πελατών, διαχειριστές έργων, διαχειριστές προμηθευτών, μεταφραστές, διορθωτές και διοικητικό προσωπικό επικοινωνούν αρμονικά και ως εκ τούτου προσαρμόζονται και ανταποκρίνονται έγκαιρα στις μεταφραστικές ανάγκες των πελατών.

Μεταφραστική Ορολογία

Σε ό,τι αφορά θέματα ορολογίας, η Intertranslations συνεργάζεται με ειδικούς γλωσσολόγους και επιστήμονες ορολόγους, οι οποίοι ειδικεύονται σε συγκεκριμένα μεταφραστικά πεδία.

Η εταιρεία παρέχει στους συνεργάτες της συνεχή πρόσβαση σε μεταφραστικά εργαλεία, όπως βάσεις δεδομένων, γλωσσάρια και λεξικά για τη διασφάλιση συνεπών αποτελεσμάτων. Σε όλα τα ειδικά κείμενα, τα εργαλεία αυτά εξασφαλίζουν τη συνέπεια και την τεχνική ακρίβεια, η οποία διασφαλίζει οικονομικά αποδοτικές μεταφραστικές υπηρεσίες για τους πελάτες μας.

Υποβοηθούμενη Μετάφραση (CAT)

Η τεχνολογία της Υποβοηθούμενης Μετάφρασης (Computer Assisted Translation – CAT) χρησιμοποιείται από την Intertranslations για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και της ακρίβειας των μεταφράσεων.

Είναι σημαντικό να καταστεί αντιληπτό ότι τα υπολογιστικά εργαλεία μετάφρασης δε υποκαθιστούν, αλλά υποστηρίζουν τη μεταφραστική διεργασία. Οι επαγγελματίες μεταφραστές μας χρησιμοποιούν πάντα την κρίση και τη γλωσσική τους πείρα για να διασφαλιστεί η ποιότητα των επίσημων μεταφράσεών σας.

Ασφάλεια Μεταφράσεων

Η πολιτική και πρακτική της Intertranslations ως προς την ασφάλεια δεδομένων και εγγράφων μετάφρασης είναι ασυναγώνιστη καθώς είμαστε έμπειροι και πιστοποιημένοι στην αποθήκευση και διαχείριση ευαίσθητων πληροφοριών και την προστασία από κάθε μη εξουσιοδοτημένη χρήση.