Σχετικά Με Εμάς

Με κίνητρο το πάθος μας για τελειότητα, παρέχουμε ποιοτικές μεταφραστικές υπηρεσίες παγκοσμίως

Η Intertranslations ιδρύθηκε το 1996 και παρέχει μεταφραστικές υπηρεσίες με ειδίκευση σε τεχνικά, νομικά, οικονομικά, μάρκετινγκ, εκπαιδευτικά και ιατρικά κείμενα σε όλες τις ευρωπαϊκές και ασιατικές γλώσσες.

Με συνεχή επένδυση σε στελέχη και σε νέα τεχνολογικά συστήματα, η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της προσφέροντας εκτός από επίσημες μεταφράσεις, ολοκληρωμένες λύσεις για διερμηνεία, τοπικοποίηση, υπηρεσίες ηλεκτρονικού και έντυπου υλικού καθώς και δημιουργία ιστοσελίδων σε πολλές γλώσσες.

Στην Intertranslations τα στελέχη μας αποτελούν το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο. Μια επαγγελματική ομάδα μεταφραστών, συμβούλων, ειδικών γλωσσολόγων και τεχνικών δεσμεύεται για την εκπλήρωση των υψηλών απαιτήσεων των πελατών μας και την παροχή κορυφαίας ποιότητας μεταφραστικής εργασίας. Χρησιμοποιούμε μεταφραστικές τεχνολογίες αιχμής για να προσφέρουμε εκτεταμένα πλεονεκτήματα κόστους και χρόνου στους πελάτες μας.

Κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμοί συγκαταλέγονται στους πελάτες της Intertranslations. Η σχέση εμπιστοσύνης και το πνεύμα συνεργασίας αποτελούν αξίες που διέπουν τη διαρκή δέσμευση της εταιρείας προς όλους τους πελάτες της για έναν κοινό στόχο: ποιοτικές μεταφραστικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Η έμφαση στη μεταφραστική ποιότητα και η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης έχουν ως βασικό στόχο την τελική ικανοποίηση του πελάτη σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας και αποτελούν διαχρονικά στοιχεία της φιλοσοφίας της εταιρείας.