Τομείς

Μεταφράσεις σε κάθε επαγγελματικό τομέα

Τομείς

Η Intertranslations παρέχει εξειδικευμένες μεταφραστικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων:

  • Τοπικοποίηση Λογισμικού και Παιχνιδιών
  • Μεταφράσεις για τη Βιομηχανία και τις Κατασκευές
  • Μεταφράσεις για την Ενέργεια και το Περιβάλλον
  • Ιατροφαρμακευτικές Μεταφράσεις
  • Χρηματοοικονομικές Μεταφράσεις
  • Νομικές Μεταφράσεις
  • Αυτοκινητοβιομηχανία

Τοπικοποίηση Λογισμικού και Παιχνιδιών

Τοπικοποίηση Λογισμικού και Παιχνιδιών

Ο τομέας της τοπικοποίησης λογισμικού είναι ιδιαιτέρως συναρπαστικός για τους μεταφραστές και ελκυστικός για τους προγραμματιστές. Οι μεταφραστές έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον πολιτισμό των χρηστών ενώ οι προγραμματιστές έρχονται σε επαφή με νέες, παρθένες αγορές.

Μεταφράσεις για τη Βιομηχανία και τις Κατασκευές

Η εμπειρία της Intertranslations στις κατασκευαστικές μεταφράσεις έχει χτιστεί κατά τη διάρκεια 20 ετών με έργα για τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου παγκοσμίως ώστε να είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τις μεταφραστικές ανάγκες.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της βιομηχανίας και των κατασκευών οργανώνουν στην εντέλεια την αλυσίδα εφοδιασμού τους και οι μεταφράσεις δεν αποτελούν εξαίρεση. Η Intertranslations μεταφράζει τις πληροφορίες σε επικοινωνία ώστε να είναι ανταγωνιστικές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μεταφράσεις για την Ενέργεια και το Περιβάλλον

Μεταφράσεις για την Ενέργεια και το Περιβάλλον

Η Intertranslations παρέχει υψηλής ποιότητας μεταφράσεις στους τομείς της ενέργειας και του περιβάλλοντος χάρη στις μεταφραστικές δεξιότητες τη γνώση του αντικειμένου και την εξειδικευμένη τεχνική εμπειρία των μεταφραστών της.

Κάθε ενεργειακή και περιβαλλοντική μετάφραση διεκπεραιώνεται από μεταφραστές που έχουν ως μητρική τη γλώσσα στην οποία μεταφράζεται το κείμενο και κατέχουν άριστα την ορολογία που χρησιμοποιούν οι περιβαλλοντικές υπηρεσίες και εταιρείες στο κλάδο της ενέργειας.

Ιατρικές – Φαρμακευτικές Μεταφράσεις

Η Intertranslations έχει ασχοληθεί εκτενώς με ιατρικές και φαρμακευτικές μεταφράσεις και έχει δημιουργήσει απαράμιλλο όνομά στον τομέα αυτό. Οι μεταφραστές και οι επιμελητές της Intertranslations που ειδικεύονται σε φαρμακευτικές και ιατρικές μεταφράσεις κατέχουν την απαραίτητη γνώση και τα προσόντα για την παροχή μεταφράσεων με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

Χρηματοοικονομικές Μεταφράσεις

Χρηματοοικονομικές Μεταφράσεις

Το τμήμα χρηματοοικονομικών μεταφράσεων της Intertranslations έχει εξελιχθεί παράλληλα με τις ανάγκες μετάφρασης του χρηματοπιστωτικού τομέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των μεγαλύτερων οικονομικών οίκων του κόσμου.

Ως αποτέλεσμα οι μεταφράσεις οικονομικών έργων της εταιρείας είναι ποιοτικά άρτιες με τα πιο υψηλά standards και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και διατήρηση των οικονομικών συνδέσμων μεταξύ της Ελλάδας και της παγκόσμιας οικονομικής κοινότητας.

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας για οικονομικές μεταφράσεις, μπορείτε να εμπιστευθείτε την Intertranslations για να προσεγγίσετε τους πελάτες σας άμεσα και με σαφήνεια, να αναπτύξετε νέες επιχειρηματικές σχέσεις ή να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά με τους υπαλλήλους σας στο εξωτερικό.

Νομικές Μεταφράσεις

Οι νομικές μεταφράσεις της Intertranslations αποσκοπούν στο να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και πραγματοποιούνται από μεταφραστές εξειδικευμένους στη νομοθεσία της κάθε χώρας.

Επίσης, η Intertranslations μπορεί να εγγυηθεί την πιστότητα των νομικών μεταφράσεων της λόγω της χρήσης εκτεταμένων τραπεζών μνήμης νομικής ορολογίας που έχει χτίσει κατά την 20ετή και πλέον εμπειρία της σε μεταφράσεις νομικών κειμένων κάθε είδους.

Αυτοκινητοβιομηχανία

Αυτοκινητοβιομηχανία

Η Intertranslations έχει εκτενή εμπειρία στην ορολογία που ορίζουν οι κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων για να περιγράψει μηχανικά και ηλεκτρονικά συστήματα, μεθόδους και διαδικασίες. Τα έργα τα οποία έχει ολοκληρώσει στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχουν αναδείξει την καταλληλότητα των γλωσσικών υπηρεσιών της, μέσα από την αξιολόγηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων του κλάδου, όπως μηχανικοί, τεχνικοί, αντιπρόσωποι, προμηθευτές και καταναλωτές.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top