Ζητήστε Προσφορά

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .pdf, .docx, .doc, .xlsx, .xls, .pptx, .ppt, .zip, .rar και εικόνες.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 20MB.
Λονδίνο Παρίσι Αθήνα
LinguaHub

LinguaHub

Χρήσιμο περιεχόμενο για τη μετάφραση και την τοπικοποίηση από την έμπειρη ομάδα συμβούλων μετάφρασης της Intertranslations.

Καλώς ήρθατε στο LinguaHub!

Ανακαλύψτε αξιόπιστο και διαρκώς ενημερωμένο υλικό που συντάσσουν έμπειροι επαγγελματίες γλωσσικών υπηρεσιών. Βρείτε απαντήσεις και λύσεις στις ερωτήσεις σας για τον κόσμο της μετάφρασης και της τοπικοποίησης.

1

Blog

Το blog μας, συγκεντρώνει πληθώρα άρθρων που καλύπτουν μεγάλη ποικιλία θεμάτων όπως εταιρικά και κλαδικά νέα, τον ρόλο των πολιτισμικών διαφορών στη μετάφραση και τοπικοποίηση, καθώς και πληροφορίες για τον εξελισσόμενο ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης (AI) στη μετάφραση. Επιπλέον, η ομάδα μας έχοντας πλήρη γνώση των μεταφραστικών προκλήσεων κάθε κλάδου, όπως οι επιστήμες υγείας, η βιομηχανία και ο τουρισμός, παρουσιάζουν στα άρθρα τις μεταφραστικές λύσεις και διαδικασίες που εξασφαλίζουν άρτιο μεταφραστικό αποτέλεσμα.

Ανακαλύψτε το blog μας για να μαθαίνετε τις τελευταίες τάσεις και τις καλύτερες πρακτικές στον δυναμικό χώρο της μετάφρασης και της τοπικοποίησης.

2

White Papers

Έμπειρα στελέχη της ομάδας μας συντάσσουν white papers που περιέχουν την εκτενή γνώση τους σχετικά με ποικίλα ζητήματα του χώρου της μετάφρασης και τοπικοποίησης. Στα white papers μας, που καλύπτουν κοινά διαδικαστικά θέματα για όλα τα μεταφραστικά έργα έως εξειδικευμένα ζητήματα των ειδικών μεταφράσεων, θα βρείτε απαντήσεις και λύσεις σε τυχόν ερωτήσεις σας, ενώ θα κατανοήσετε λεπτομερώς τη σημασία της ποιοτικής μετάφρασης. Εάν, υπάρχει κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει το οποίο θα μπορούσε η ομάδα μας να αναπτύξει, είμαστε στη διάθεσή σας.

Κατεβάστε όποιο white paper σας ενδιαφέρει για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.

3

Φυλλάδια

Αποκτήστε γρήγορα πρόσβαση σε πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας και τις εξειδικευμένες μεταφραστικές λύσεις που προσφέρουμε. Μάθετε για τις μεθόδους και τις διαδικασίες που εφαρμόζουμε για κάθε κλάδο, από τις ιατροφαρμακευτικές μεταφράσεις και τις τεχνικές έως τις νομικές και τις μεταφράσεις για τον κλάδο του τουρισμού.

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα τόσο σε ποιότητα, όσο και σε εξοικονόμηση κόστους και χρόνου που προσφέρουμε σε κάθε μεταφραστικό έργο.


4

Μελέτες Περιπτώσεων

Καθεμιά από τις μελέτες περιπτώσεων αυτής της ενότητας, βασίζεται στα αιτήματα που λαμβάνουμε καθημερινά από τους πελάτες και στην ανάλυση των αναγκών τους. Η ομάδα μας συνεχώς βελτιώνει τις υπηρεσίες και τις λύσεις μας, ανταποκρινόμενη στις διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Δείτε πώς οι απαιτήσεις των πελατών κάθε κλάδου μετουσιώνονται σε εξατομικευμένες λύσεις και υπηρεσίες που βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξαπλωθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υψηλή Ποιότητα σε Ανταγωνιστικές Τιμές

Στην Intertranslations, εγγυόμαστε μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με ταχύτατη παράδοση σε ανταγωνιστικές τιμές. Από το 1996, οι μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί μας. Η έμπειρη ομάδα μας από επαγγελματίες μεταφραστές, επιμελητές, γλωσσολόγους, ειδικούς ηλεκτρονικής σελιδοποίησης και project managers, διασφαλίζουμε άρτιες και έγκυρες μεταφράσεις για όλες τις επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top