Μετάφραση Εγγράφων

Επαγγελματικές μεταφράσεις γρήγορα και οικονομικά

Μετάφραση Εγγράφων

Προτιμήστε τους επαγγελματίες για τη μετάφραση των εγγράφων σας ώστε να μη βρεθείτε εσείς ή η εταιρεία σας «χαμένοι στη μετάφραση».

Η Intertranslations προσφέρει:

• μεταφράσεις πάντα στη συγκεκριμένη προθεσμία

• εγγυημένα αποτελέσματα ποιότητας από ειδικούς του κλάδου

• μεταχείριση μεταφραστικών έργων σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη

• διαχείριση έργου από ειδικευμένη, εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα

• συνεχή επικοινωνία και παρακολούθηση του έργου με τον πελάτη

Μεταφράσεις Τεχνικών Εγγράφων

Μεταφράσεις Τεχνικών Εγγράφων

Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικευμένους μεταφραστές, φυσικούς ομιλητές της γλώσσας στόχου που είναι σε θέση να αναλάβουν τεχνικά κείμενα και διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τεχνικό κλάδο.

Πολλές εταιρείες από τον ευρύτερο κατασκευαστικό κλάδο, μας προτίμησαν για τις μεταφράσεις των τεχνικών τους κειμένων γιατί μέσα από τις μεταφραστικές υπηρεσίες μας έχουμε επιτύχει να μειώσουμε σημαντικά το κόστος της μεταφραστικής τους διαδικασίας.

Μεταφράσεις Νομικών Εγγράφων

Ο συνδυασμός έμπειρων, άρτια εκπαιδευμένων μεταφραστών και υπευθύνων διαχείρισης έργων που θέτει στη διάθεσή σας η Intertranslations την καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και στις πιο σύνθετες και εξειδικευμένες νομικές μεταφραστικές απαιτήσεις σας.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε μεταφράσεις νομικών εγγράφων κάθε είδους.

Μεταφράσεις Οικονομικών Εγγράφων

Μεταφράσεις Οικονομικών Εγγράφων

Για τις σωστές και έγκυρες μεταφράσεις οικονομικών εγγράφων απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η άριστη γνώση της οικονομικής ορολογίας και των οικονομικών συστημάτων.

Στην Intertranslations μπορούμε να εγγυηθούμε το μεταφραστικό αποτέλεσμα που θα παραλάβετε για τη μετάφραση των οικονομικών εγγράφων σας.

Μεταφράσεις Ιατρικών Εγγράφων

Η Intertranslations έχει ασχοληθεί εκτενώς με μεταφράσεις ιατρικών/φαρμακευτικών κειμένων και είναι σε θέση να καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεματικών πεδίων των επιστημών υγείας.

Μεταφράσεις Επιστημονικών Εγγράφων

Μεταφράσεις Επιστημονικών Εγγράφων

Οι μεταφράσεις επιστημονικών εγγράφων που προσφέρουμε καλύπτουν όλο το φάσμα γλωσσικών συνδυασμών και διεκπεραιώνονται από το πολυάριθμο και άρτια εκπαιδευμένο μεταφραστικό μας επιτελείο.

Βασικός μας στόχος και σκοπός είναι να επιτυγχάνουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην απόδοση της μετάφρασης, χρησιμοποιώντας τους καταλληλότερους μεταφραστές με εξιδανίκευση από ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών κλάδων που μοιράζονται το κοινό ενδιαφέρον για το φαινόμενο της επικοινωνίας.

Μεταφράσεις Επιχειρηματικών Εγγράφων

Eίμαστε σε θέση να σας μεταφράσουμε οποιοδήποτε εταιρικό έγγραφο. Κατέχοντας μία από τις πρώτες θέσεις εδώ και 20 χρόνια και παρέχοντας υψηλής ποιότητας μετάφραση σε κάθε επιχειρηματικό έγγραφο σε προσιτές και συμφέρουσες τιμές, είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με χιλιάδες πελάτες (δημόσιους φορείς, εταιρείες, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες όλων των επιπέδων).

Στο μεταφραστικό γραφείο μας πάντοτε έχουμε σαν πρωταρχικό κριτήριο την ευθύνη για αξιόπιστη μετάφραση επιχειρηματικών έγγραφών. Βασικός σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια win-win σχέση συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top