Ζητήστε Προσφορά

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .pdf, .docx, .doc, .xlsx, .xls, .pptx, .ppt, .zip, .rar και εικόνες.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 20MB.
Λονδίνο Παρίσι Αθήνα

Μεταφράσεις Επιχειρηματικών Εγγράφων

Μεταφράστε τα Επιχειρηματικά σας Έγγραφα άμεσα και εύκολα εδώ!

Είμαστε σε θέση να σας μεταφράσουμε οποιοδήποτε εταιρικό έγγραφο. Κατέχοντας μία από τις πρώτες θέσεις εδώ και 20 χρόνια και παρέχοντας υψηλής ποιότητας μετάφραση σε κάθε επιχειρηματικό έγγραφο σε προσιτές και συμφέρουσες τιμές, είχαμε τη χαρά να συνεργαστούμε με χιλιάδες πελάτες (δημόσιους φορείς, εταιρείες, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες όλων των επιπέδων).

Στο μεταφραστικό γραφείο μας πάντοτε έχουμε σαν πρωταρχικό κριτήριο την ευθύνη για αξιόπιστη μετάφραση επιχειρηματικών έγγραφών. Βασικός σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια win-win σχέση συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Η μετάφραση επιχειρηματικών εγγράφων πρέπει να είναι ακριβής και υψηλής ποιότητας, να περιέχει τη σωστή ορολογία και να μην είναι ασαφής. Οι μεταφραστές μας για τα επιχειρηματικά έγγραφα διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα. Κατέχουν άριστα την ορολογία και γνωρίζουν πρότυπα στη χώρα της γλώσσας στόχου. Είμαστε σε θέση να σας μεταφράσουμε : επικοινωνιακό υλικό μάρκετινγκ, εταιρικό επικοινωνιακό υλικό, δελτία τύπου, υλικό δημόσιων σχέσεων.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top