Ζητήστε Μας Προσφορά Τώρα!

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Λονδίνο Παρίσι Αθήνα

Μεταφραστές

Βρείτε τους κατάλληλους μεταφραστές εδώ!

H μεταφραστική εταιρεία Intertranslations από το 1996 διαθέτει έμπειρους, καταρτισμένους, ειδικευμένους, φυσικούς ομιλητές μεταφραστές και επιμελητές ώστε να καλύπτει όλες τις αυξανόμενες ανάγκες μετάφρασης της εταιρείας σας.

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μας βοηθάει να εντοπίσουμε το σωστό συνδυασμό τεχνολογιών και ανθρώπων ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αν ψάχνετε μεταφραστές ή διερμηνείς για να αναλάβουν μεταφράσεις σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, επικοινωνήστε άμεσα με έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Intertranslations. Η Intertranslations διαθέτει καταρτισμένους συνεργάτες και την τεχνολογική ειδίκευση για να επιτύχει τα αποτελέσματα που επιθυμούν οι πελάτες της.

Παρέχουμε ακριβείς και ποιοτικές μεταφράσεις με τήρηση του εταιρικού γλωσσαρίου και της βάσης δεδομένων ορολογίας που διαθέτουμε για κάθε πελάτη. Όλα τα κείμενα αναλύονται σε μορφοσυντακτικό, σημασιολογικό, πραγματολογικό και υφολογικό επίπεδο, ενώ διερευνάται και επιλέγεται η πλέον δόκιμη ορολογία σε σχέση με το αντικείμενο του κάθε κειμένου.

Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top