Έναρξη του blog και του newsletter

Ζητήστε Προσφορά

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .pdf, .docx, .doc, .xlsx, .xls, .pptx, .ppt, .zip, .rar και εικόνες.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 20MB.
Λονδίνο Παρίσι Αθήνα

Το 2020 ήταν γεμάτο απροσδόκητα γεγονότα, και είμαστε μπροστά σε μια τόσο απροσδόκητη κατάσταση που η διαχείριση κρίσεων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής διαχείρισης περισσότερο απο κάθε άλλη φορά. Η Διοίκηση της εταιρείας μας έλαβε έγκαιρα προληπτικά μέτρα επιτρέποντας μας να αναδιοργανωθούμε και να παραμείνουμε διαθέσιμοι για εσάς ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας παρά τις δυσκολίες.  

Από σήμερα, σας καλωσορίζουμε στο νέο εταιρικό μας blog! Δημοσιεύουμε άρθρα με συμβουλές, ιδέες και νέα από τον τομέα των μεταφράσεων ειδικά σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Βρείτε τα πιο πρόσφατα άρθρα στο blog μας.

Τελευταία νέα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι πιστοποιήσεις μας έχουν ανανεωθεί, αποτελώντας εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Η εταιρεία κατέχει μια σειρά από πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας από διεθνείς οργανισμούς που τη διαφοροποιούν όχι μόνο σε Ελληνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως οι εξής:

  • Το ISO 17100:2015 πιστοποιεί τη συμμόρφωση των μεταφραστικών μας υπηρεσιών.
  • Το ISO 9001:2015 πιστοποιεί την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την ικανότητά μας να σας παρέχουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.
  • Το ISO 27001:2013 πιστοποιεί την ποιότητα της διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών.

Επιπλέον, η Intertranslations Α.Ε. έχει λάβει πιστοποίηση για το πρόγραμμα Cyber Security Essentials, το οποίο αναπτύχθηκε από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και τη βιομηχανία της χώρας και αφορά την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο από επιθέσεις που προέρχονται από το Διαδίκτυο.

CLOUD

Πρόσφατα, η εταιρεία μετέφερε τις κρίσιμες πληροφοριακές υποδομές της στο Microsoft Azure cloud καθώς και στο Microsoft Office 365, για να επωφεληθεί από την αυξημένη ασφάλεια, την ευκολία διαχείρισης και επέκτασης των υποδομών, την μείωση του κόστους λειτουργίας, και τα πλεονεκτήματα της άμεσης επιχειρησιακής ανάκαμψης μετά από υποτιθέμενη καταστροφή πόρων. Τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή!

ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Παρόλο τον έντονο ανταγωνισμό, είμαστε υπερήφανοι που κερδίσαμε τα ακόλουθα συμβόλαια:

  • Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο : Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά σε Πορτογαλικά.
  • Ευρωπαϊκή Επιτροπή : Αγγλικά σε Ιταλικά, Δανικά, Ολλανδικά, Λετονικά, Πορτογαλικά, Σουηδικά και Ελληνικά σε Αγγλικά.
  • Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα : Αγγλικά σε Πορτογαλικά και Ολλανδικά, Λετονικά προς Αγγλικά και από Ελληνικά σε Αγγλικά.
Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top