Η σημασία της μετάφρασης στον κλάδο της φιλοξενίας

Ζητήστε Προσφορά

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .pdf, .docx, .doc, .xlsx, .xls, .pptx, .ppt, .zip, .rar και εικόνες.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 20MB.
Λονδίνο Παρίσι Αθήνα

Η βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας έχει αναπτυχθεί χάρη στην παγκοσμιοποίηση. Τα ταξίδια είναι πιο προσιτά από ποτέ και όλο και περισσότεροι άνθρωποι μπορούν πλέον να ταξιδεύουν διασυνοριακά με ευκολία.

Η εξερεύνηση μιας νέας χώρας αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία, μπορεί να είναι όμως και τρομακτική, ειδικά όταν κανείς δεν μιλάει τη μητρική σας γλώσσα. Σε αυτή την περίπτωση, τα εμπόδια στην επικοινωνία μπορούν να οδηγήσουν σε μια σειρά από προβλήματα και παρεξηγήσεις. 

Δεδομένου ότι η επικοινωνία είναι απαραίτητη σε κάθε ταξιδιωτικό πλάνο, ο ρόλος της μετάφρασης είναι ζωτικής σημασίας όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί η μετάφραση είναι τόσο σημαντική στον κλάδο της φιλοξενίας και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο.

Υποδοχή τουριστών

Η μετάφραση έχει παίξει βασικό ρόλο βοηθώντας τις βιομηχανίες του τουρισμού και της φιλοξενίας να διαχειριστούν την εισροή τουριστών από το εξωτερικό. Μεταφράζοντας φυλλάδια, ιστότοπους, μενού και άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να καλωσορίσετε διεθνείς πελάτες και να τους επιτρέψετε να απολαύσουν όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο σας. Από την υπηρεσία δωματίου μέχρι τη ρεσεψιόν, αυτό εξασφαλίζει την σαφή επικοινωνία και επομένως την εξαιρετική εμπειρία πελάτη.

Αύξηση του κέρδους σας

Η υποδοχή των τουριστών στη μητρική τους γλώσσα σάς επιτρέπει να ξεπεράσετε τα γλωσσικά εμπόδια. Η φιλοξενία έχει να κάνει με τη φροντίδα των καλεσμένων σας. Π.χ. μεταφράζοντας το μενού και τους τοπικούς χάρτες, οι επισκέπτες θα έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη διαμονή τους. Αυτό θα ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να αφήσουν θετικές κριτικές και να σας επισκεφτούν ξανά, ενισχύοντας έτσι τα κέρδη σας.

Δημιουργήστε έναν πολύγλωσσο ιστότοπο

Ένας τρόπος για να προσφέρετε στους διεθνείς ταξιδιώτες μια εξαιρετική εμπειρία είναι να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας σε πολλές γλώσσες. Πριν ταξιδέψει σε μια ξένη χώρα, ένας ταξιδιώτης πιθανότατα θα θέλει να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου για να διαβάσει για τις υπηρεσίες του, πληροφορίες για τα δωμάτια και τιμές μέχρι και για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Εκτός από τη μετάφραση του περιεχομένου σας, μπορείτε επίσης να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα με την τοπικοποίηση του  ιστότοπου. Αυτό περιλαμβάνει την προσαρμογή του διαδικτυακού σας περιεχομένου ώστε να ταιριάζει στις πολιτιστικές και κοινωνικές προτιμήσεις της αγοράς-στόχου σας, από νομίσματα έως και την μορφή της ημερομηνίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσελκύσετε τους αναγνώστες σας πιο αποτελεσματικά, συνδέοντάς σας μαζί τους σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Επιλέγοντας τις γλώσσες που θα μεταφράσετε το περιεχόμενο σας

Δεν είναι απαραίτητο να μεταφράσετε το περιεχόμενό σας σε όλες τις γλώσσες, επιλέξτε πρώτα τις γλώσσες που μιλάνε συνήθως οι δυνητικοί πελάτες σας. Στην Intertranslations, προσφέρουμε περισσότερους από 75 συνδυασμούς γλωσσών και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε σαφή κανάλια επικοινωνίας για τους καλεσμένους σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να τους βοηθήσετε να νιώσουν ευπρόσδεκτοι, κατανοητοί και άνετοι καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους μαζί σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μετάφρασης και της τοπικοποίησης.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top