White Paper – Άμεση μετάφραση εγγράφων δημοσίων διαγωνισμών – Μαρία Τσακουμάγκου

Intertranslations White Papers

Άμεση μετάφραση εγγράφων δημοσίων διαγωνισμών

Ανακαλύψτε τη μεθοδολογία και τις μεταφραστικές λύσεις που σας βοηθούν να κερδίσετε χρόνο και να εξοικονομήσετε χρήματα. Αποφασίστε έγκαιρα αν θα συμμετάσχετε σε δημόσιο διαγωνισμό και ετοιμάστε άρτια οικονομική και τεχνική προσφορά.

Κατεβάστε το white paper

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkbox Field (checkbox-853)

Με μια ματιά

Γιατί να κατεβάσετε το white paper

Αποκτήστε το πλεονέκτημα του χρόνου

Οι αυστηρές προθεσμίες υποβολής προσφορών για δημόσιους διαγωνισμούς απαιτούν εξαιρετική ταχύτητα και οργάνωση. Εφαρμόζουμε αξιόπιστη μέθοδο ώστε να μειώνουμε τον χρόνο παράδοσης της μετάφρασης κατά 76%. Χάρη στην υπηρεσία της άμεσης μετάφρασης, μπορείτε να αποφασίσετε εγκαίρως αν θα υποβάλετε συμμετοχή και να συντάξετε την οικονομική και τεχνική σας προσφορά εντός της προθεσμίας.

Φροντίζουμε ο χρόνος να λειτουργεί υπέρ σας!

Εξασφαλίστε υψηλή ποιότητα μετάφρασης της προσφοράς σας

Η επιλογή της ανάδοχης εταιρείας σε έναν δημόσιο διαγωνισμό κρίνεται συχνά από τη λεπτομέρεια. Η ποιότητα των εγγράφων που υποβάλλονται προς αξιολόγηση είναι καίριας σημασίας για την επιτυχία μιας προσφοράς. Μια άρτια μεταφρασμένη τεχνική και οικονομική προσφορά όπου χρησιμοποιείται κατάλληλη ορολογία και ύφος αντίστοιχο του πρωτοτύπου, έχει σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να ξεχωρίσει.

Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε δημόσιους διαγωνισμούς!

Μειώστε σημαντικά το κόστος μετάφρασης

Τα τεύχη των διακηρύξεων δημοσίων διαγωνισμών είναι συνήθως πολυσέλιδα και απαιτητικά ως προς το περιεχόμενο και τη μορφή τους. Η μετάφρασή τους μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα χρονοβόρα, γεγονός που αυξάνει το κόστος μετάφρασης. Ανακαλύψτε πώς είμαστε σε θέση να παραδίδουμε ποιοτικές μεταφράσεις γρήγορα, με σημαντικό οικονομικό όφελος για τον πελάτη.

Εξοικονομήστε χρήματα χωρίς να θυσιάσετε την ποιότητα!

Δείτε τι περιέχει το whitepaper

ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ενημερωθείτε άρτια για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη συμμετοχή εταιρειών σε δημόσιους διαγωνισμούς. Ειδικά οι εταιρείες όπου τα ελληνικά δεν είναι η βασική γλώσσα εργασίας, χρειάζεται να αντιμετωπίσουν επιπλέον προκλήσεις, που απαιτούν άριστη οργάνωση και συνεργασία με τη μεταφραστική εταιρεία προκειμένου να καταθέσουν προσφορά έγκαιρα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ενημερωθείτε για τις μεταφραστικές λύσεις που προτείνουμε, οι οποίες βασίζονται στην πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία μας στον τομέα των δημοσίων διαγωνισμών. Οι μεταφραστικές προτάσεις μας είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις απαιτήσεις των δημοσίων διαγωνισμών, με στόχο οι μεταφράσεις να γίνονται με αμεσότητα και ακρίβεια.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δείτε αντιπροσωπευτικά παραδείγματα προκειμένου να είστε σε θέση να εκτιμήσετε εύκολα και γρήγορα τον χρόνο διεκπεραίωσης των μεταφραστικών διαδικασιών. Θα βρείτε και συγκριτικό χρονοδιάγραμμα δύο σεναρίων μεταφραστικών μεθόδων, ώστε να έχετε ακόμα πιο σαφή εικόνα.

Σχετικά με τη συγγραφέα

Μαρία Τσακουμάγκου

Account Manager

Η Μαρία Τσακουμάγκου διαθέτει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση πελατών και μεταφραστικών υπηρεσιών. Ως ειδική στη συμμετοχή εταιρειών σε δημόσιους διαγωνισμούς, φροντίζει ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν άμεσα μεταφράσεις των απαραίτητων εγγράφων για τους εν λόγω διαγωνισμούς. Ως εκ τούτου, εξασφαλίζει ότι οι πελάτες ενημερώνονται πλήρως προτού λάβουν αποφάσεις σχετικά με την υποβολή προσφορών, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας τους.

Διαθέτει ευρεία πείρα και τεχνογνωσία, από τη συμμόρφωση με νομοθετικές προδιαγραφές μέχρι την ορθή απόδοση της τεχνικής ορολογίας. Υποστηρίζει κάθε μεταφραστικό έργο από την αρχή μέχρι το τέλος, εστιάζοντας πάντα στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

OUR CLIENTS

Μαρτυρίες πελατών

Accenture

Η Intertranslations έχει αναλάβει για την εταιρεία μας πλήθος μεταφράσεων, κυρίως νομικά έγγραφα εμπιστευτικής φύσης, μελέτες σκοπιμότητας και οικονομικές εκθέσεις. Οι μεταφράσεις που λάβαμε ήταν υψηλής ποιότητας και οι παρεχόμενες υπηρεσίες άμεσες και αποτελεσματικές. Η Intertranslations ακολούθησε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Pintz & Partners LLC

Είμαστε συνεργάτες της Intertranslations για περισσότερα από 6 χρόνια, εμπιστευόμενοι τη μετάφραση εγγράφων σε διάφορες γλώσσες. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, την ακρίβεια των παραδοτέων της μετάφρασης, καθώς και την ικανότητά τους να παραδίδουν τα έργα εντός προθεσμίας.

Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top