Ζητήστε Προσφορά

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .pdf, .docx, .doc, .xlsx, .xls, .pptx, .ppt, .zip, .rar και εικόνες.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 20MB.
Λονδίνο Παρίσι Αθήνα

Σχεδιασμός Γραφικών

Άψογα γραφικά σύμφωνα τις ανάγκες της εταιρείας σας

Χάρη στην ειδίκευσή μας σε όλες τις εφαρμογές και τη βιβλιοθήκη γραμματοσειρών που έχουμε στη διάθεσή μας για περισσότερες από 100 γλώσσες, είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε σύνθετα πολύγλωσσα έργα και να τα παραδίδουμε στην ηλεκτρονική μορφή που επιλέγει ο πελάτης.

Η Intertranslations προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού γραφικών για εταιρείες και ιδιώτες. Στο πλαίσιο του προϋπολογισμού και της προθεσμίας του πελάτη, η εταιρεία μας είναι σε θέση να παρέχει συμβουλές για οικονομικά αποδοτικότερο και ταχύτερο τρόπο επίτευξης των εταιρικών στόχων του.

Οι γραφίστες, οι ειδικοί στον τομέα της τεχνολογίας, οι μεταφραστές και οι επιμελητές μας συνεργάζονται άρρηκτα για την τήρηση των χαρακτηριστικών και των ιδιαιτεροτήτων κάθε γλώσσας και προτείνουν λύσεις για την πλήρη εναρμόνιση του κειμένου με τους πολιτισμούς ή τις αγορές-στόχους.

Η Intertranslations με την προσαρμοσμένη στρατηγική έρευνάς της συμβάλλει στη διασφάλιση της παγκόσμιας επιτυχίας των εκστρατειών μάρκετινγκ των πελατών της παρέχοντας πληροφορίες για το σχεδιασμό που ανταποκρίνεται καλύτερα στον πολιτισμό στον οποίο απευθύνεται. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας κατανοούμε τη σημασία της πολύγλωσσης εταιρικής επικοινωνίας. Στην Intertranslations, συνδυάζουμε τις ειδικές γνώσεις μας στο σχέδιο και τη γλώσσα για να διατηρήσουμε αναλλοίωτη την εικόνα και το περιεχόμενο του πρωτοτύπου.

Για το σκοπό αυτό, δημιουργούμε σε πολλές γλώσσες:

• βιβλία
* φυλλάδια
* διαφημιστικά έντυπα
* υλικό προώθησης
* καταλόγους
* εταιρικές εκθέσεις
* ενημερωτικά δελτία
* εγχειρίδια
* παρουσιάσεις πολυμέσων (Multimedia)

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top