White Paper – Ο ρόλος της επίσημης μετάφρασης για τα ελληνικά δικαστήρια – Χριστιάνα Δαρδανού

Intertranslations white papers

Ο ρόλος της επίσημης μετάφρασης για τα ελληνικά δικαστήρια

Η ακρίβεια και η ταχύτητα στη μετάφραση κειμένων για τα ελληνικά δικαστήρια, συντελεί σημαντικά στην επιτυχή έκβαση μιας δίκης. Ενημερωθείτε για τις παραμέτρους που εξασφαλίζουν άρτια μετάφραση των εγγράφων μιας δικογραφίας και για τη βέλτιστη μεταφραστική διαδικασία που χρειάζεται να τηρείται.

Η διαφορά κρίνεται στη λεπτομέρεια!

Κατεβάστε το white paper

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkbox Field (checkbox-853)

Με μια ματιά

coverCD
img2
img3

Γιατί να κατεβάσετε το white paper

Διασφαλίστε έγκαιρη μετάφραση

Οι προθεσμίες υποβολής των εγγράφων για την εκδίκαση μιας υπόθεσης είναι συνήθως σύντομες και πιεστικές. Αν ληφθεί υπόψη πως τα έγγραφα που χρησιμοποιούνται ως αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο είναι αρχεία χαμηλής ανάλυσης σε μη επεξεργάσιμη μορφή, η μεταφραστική διαδικασία γίνεται ακόμη πιο χρονοβόρα.

Δείτε πώς να διασφαλίζετε την άμεση μετάφραση των κειμένων ώστε να προετοιμάζεστε έγκαιρα για το δικαστήριο.

Εξασφαλίστε πιστή και ποιοτική μετάφραση

Η απόλυτη ακρίβεια των μεταφράσεων των εγγράφων που χρησιμοποιούνται στη δικαστική διαδικασία, η σωστή απόδοση της εξειδικευμένης νομικής ορολογίας και η πιστή μορφοποίηση του εγγράφου σύμφωνα με το πρωτότυπο, καθιστούν τον παράγοντα της ποιότητας εξαιρετικά σημαντικό. Επιπλέον, η πιστοποίηση ISO:20771– Νομικές Μεταφράσεις, αποτελεί ακόμη ένα εχέγγυο υψηλής ποιότητας.

Δείτε πώς μπορεί να επιτευχθεί έγκυρη και ακριβής μετάφραση των εγγράφων σας.

Παραλάβετε επικυρωμένη μετάφραση

Τα μεταφρασμένα έγγραφα που υποβάλλονται έναντι δικαστικής ή άλλης αρχής πρέπει να είναι επίσημες μεταφράσεις που φέρουν σφραγίδα από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η επικύρωση μεταφράσεων από δικηγόρο είναι ισότιμη με αυτή του ΥΠΕΞ.

Δείτε πώς εξασφαλίζετε την πιστότητα και ακρίβεια των εγγράφων σας με την υπηρεσία επικυρωμένης μετάφρασης από δικηγόρο.

Βεβαιωθείτε για την τήρηση εμπιστευτικότητας

Η διαχείριση των προς μετάφραση αρχείων που χρησιμοποιούνται στη δικαστική διαδικασία είναι απαραίτητο να γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια. Η πιστοποίηση ISO:27001 για την ασφάλεια της πληροφορίας είναι μόνο ένα από τα εχέγγυα των αυστηρών μέτρων για την τήρηση της εμπιστευτικότητας.

Ενημερωθείτε για τις προϋποθέσεις ασφαλούς διαχείρισης των αρχείων και για την τήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών.

Δείτε τι περιέχει το whitepaper

ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ

Οι προϋποθέσεις που χρειάζεται να ληφθούν υπόψη για την έγκυρη και σωστή μετάφραση των εγγράφων που χρησιμοποιούνται στη δικαστική διαδικασία είναι πολλές και ιδιαίτερης δυσκολίας. Οι σύντομες προθεσμίες υποβολής των εγγράφων σε συνδυασμό με την απαιτούμενη ακρίβεια και ποιότητα των μεταφράσεων, η διαδικασία της επικύρωσης των εγγράφων καθώς και η πιστή μορφοποίηση των αρχείων αποτελούν κάποιες από τις πιο σημαντικές προκλήσεις. Η κατανόηση αυτών των προκλήσεων σας βοηθάει να αποφύγετε καθυστερήσεις στη μεταφραστική  διαδικασία.

ΟΔΗΓΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ

Αποκτήστε αναλυτική γνώση των μεταφραστικών λύσεων που εφαρμόζονται για την άρτια και γρήγορη μετάφραση των εγγράφων που χρησιμοποιούνται στη δικαστική διαδικασία. Ενημερωθείτε για την υπηρεσία OCR, την υπηρεσία Post-editing, τη σημασία της υπηρεσίας σελιδοποίησης καθώς και για τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που εξασφαλίζουν ότι χρησιμοποιούνται στις μεταφραστικές υπηρεσίες. Γνωρίζοντας τι προσφέρει και γιατί είναι απαραίτητη κάθε μεταφραστική λύση μπορείτε να αξιολογήσετε τις προσφορές που θα λάβετε για τη μετάφραση των αρχείων σας.

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Η μετάφραση των εγγράφων που προορίζονται για χρήση σε δικαστήρια απαιτεί ακρίβεια, εξειδικευμένες γνώσεις και τήρηση των χρονικών περιθωρίων. Ανακαλύψτε την αποδεδειγμένη και τεχνολογικά εξελιγμένη μεθοδολογία που έχουμε αναπτύξει για τις ανάγκες σας μέσα από χρόνια πείρας και εξειδίκευσης. Γνωρίζοντας τα στάδια της εξειδικευμένης μεταφραστικής μεθοδολογίας μας, έχετε μια επιπλέον εγγύηση την ακρίβεια και τη συμμόρφωση της μετάφρασης με τις αυστηρές απαιτήσεις του δικαστηρίου. Αυτό σας επιτρέπει να είστε πιο αποτελεσματικοί στην επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Σχετικά με τη συγγραφέα

Χριστιάνα Δαρδανού

Account Manager

Η Χριστιάνα Δαρδανού διαθέτει πολυετή εμπειρία ως σύμβουλος μεταφραστικών υπηρεσιών, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις με βάση τις ανάγκες των πελατών. Εξειδικεύεται στον απαιτητικό κλάδο των νομικών μεταφράσεων, μεριμνώντας για την παράδοση αξιόπιστα μεταφρασμένων νομικών κειμένων σε πλήθος επαγγελματιών του κλάδου. Διαθέτει άριστη γνώση του προτύπου ISO 20771:2020 – Νομικές Μεταφράσεις, το οποίο εστιάζει στην ακριβή μετάφραση νομικών κειμένων. Είναι απόφοιτος του Mediterranean College και μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

OUR CLIENTS

Μαρτυρίες πελατών

Accenture

Η Intertranslations έχει αναλάβει για την εταιρεία μας πλήθος μεταφράσεων, κυρίως νομικά έγγραφα εμπιστευτικής φύσης, μελέτες σκοπιμότητας και οικονομικές εκθέσεις. Οι μεταφράσεις που λάβαμε ήταν υψηλής ποιότητας και οι παρεχόμενες υπηρεσίες άμεσες και αποτελεσματικές. Η Intertranslations ακολούθησε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Andersen Consulting

Συνεργαστήκαμε με την Intertranslations για τη μετάφραση διάφορων νομικών και οικονομικών εγγράφων που απαιτούσαν απόλυτη εχεμύθεια. Οι υπηρεσίες τους ήταν άμεσες και αποτελεσματικές, και τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε οποιονδήποτε χρειάζεται επαγγελματική μετάφραση.

Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top