Ζητήστε Προσφορά

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .pdf, .docx, .doc, .xlsx, .xls, .pptx, .ppt, .zip, .rar και εικόνες.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 20MB.
Λονδίνο Παρίσι Αθήνα

Επαγγελματικές Μεταφράσεις

Ως επιχείρηση ή και ως ιδιώτης, αξίζει να επενδύσετε σε ποιοτικές επαγγελματικές μεταφράσεις του υλικού σας, πράγμα που θα σας επιτρέψει να προσεγγίσετε νέες μερίδες του κοινού και να διευρύνετε τη δραστηριότητά σας σε νέες αγορές. Μια τέτοια επένδυση απαιτεί τις γνώσεις και την αξιοπιστία ενός πιστοποιημένου παρόχου μεταφραστικών υπηρεσιών, που μπορεί να εγγυηθεί ότι το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο, αντάξιο της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων σας. Μετρώντας ήδη 27 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο της μετάφρασης, η εταιρεία μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να υποστηρίξει κάθε νέο σας εγχείρημα.

Με μία ομάδα άρτια καταρτισμένων μεταφραστών στο δυναμικό της, η εταιρεία μας παρέχει επαγγελματικές μεταφράσεις υψηλής ποιότητας σε ένα ευρύ φάσμα τομέων εξειδίκευσης.

Συνδυάζοντας τον ανθρώπινο παράγοντα με την αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνολογίας στα μεταφραστικά εργαλεία, εγγυούμαστε ταχύτατη παράδοση και χαμηλό κόστος, ανεξάρτητα από τον όγκο και το βαθμό εξειδίκευσης του αιτήματός σας.

Αυτός είναι και ο λόγος που μας εμπιστεύεται ένα δίκτυο επιχειρήσεων διεθνούς κύρους, αλλά και πλήθος ιδιωτών για τις μεταφραστικές τους ανάγκες.

Τις μεταφράσεις αναλαμβάνουν επαγγελματίες μεταφραστές, φυσικοί ομιλητές της γλώσσας-στόχου. Αυτό σημαίνει ότι μεταφράζουν πάντα προς τη μητρική τους γλώσσα, όπως ορίζεται από τα πρότυπα ποιότητας ISO 17100 και ISO 9001, τα οποίο διέπουν την επαγγελματική μας δραστηριότητα, και συνεπώς ότι είναι σε θέση να προσαρμόσουν το κείμενο κατάλληλα, ανάλογα με τις πολιτισμικές διαφορές που υφίστανται μεταξύ των δύο γλωσσών. Με αυτόν τον τρόπο ανασυνθέτουν πιστά και δημιουργικά το μήνυμά σας, ώστε η μετάφραση που προκύπτει να είναι ένα άρτιο κείμενο, που προορίζεται για να διαβαστεί από το κοινό της γλώσσας του.

Η εξειδίκευση των μεταφραστών μας, όμως, δεν αφορά μόνο γλωσσικά και πολιτισμικά στοιχεία αλλά και τον κλάδο για τον οποίο καλούνται να μεταφράσουν. Φροντίζουμε ώστε κάθε έργο να προωθείται σε μέλος της ομάδας μας που διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία στο εν λόγω αντικείμενο εργασίας. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι η ιδιαίτερη ορολογία και το εξειδικευμένο λεξιλόγιο αποδίδονται με τρόπο ορθό και έγκυρο καθώς και ότι τηρείται το ύφος και τυχόν στιλιστικοί κανόνες που ορίζονται από τις ιδιαιτερότητες του κλάδου.

Έχοντας γνώση των εκάστοτε προδιαγραφών, οι επαγγελματικές μεταφράσεις πραγματοποιούνται λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη και τις δικές σας οδηγίες. Διευκρινίσεις σχετικά με το εάν και πού πρόκειται να δημοσιευτεί το έργο σας, σε ποιο κοινό απευθύνεται και σε ποια βιομηχανία ανήκει θα κατευθύνουν τις μεταφραστικές μας επιλογές, προκειμένου η μετάφραση να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του αιτήματός σας.

Τη μεταφραστική εμπειρία της ομάδας μας έρχεται να πλαισιώσει η τεχνολογία, μέσω της οποίας έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια μεταφραστική μνήμη ειδικά για την επιχείρησή σας, σε περίπτωση σταθερής συνεργασίας. Αυτό εξασφαλίζει σε εσάς εγκυρότητα και συνέπεια στην απόδοση της ορολογίας, σε κάθε έργο, και μειώνει σημαντικά το κόστος.

Αναλαμβάνουμε επαγγελματικές μεταφράσεις ιστοσελίδων, μεταφράσεις διαφημιστικών και marketing υλικού, εταιρικής αλληλογραφίας, περιγραφών προϊόντων και υπηρεσιών, εγχειριδίων και τεχνικού περιεχομένου (τεχνικά χαρακτηριστικά, οδηγίες λειτουργίας), μεταφράσεις για καμπάνιες και προώθηση εμπορευμάτων, μεταφράσεις οικονομικών εγγράφων, και οποιουδήποτε άλλου εγγράφου χρήζει επαγγελματικής μετάφρασης.

Παρέχονται παράλληλα και υπηρεσίες σελιδοποίησης, για όλους τους τύπους αρχείων, εφόσον επιθυμείτε η μετάφραση να είναι πιστή στη διάταξη του πρωτοτύπου.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top