Ζητήστε Προσφορά

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .pdf, .docx, .doc, .xlsx, .xls, .pptx, .ppt, .zip, .rar και εικόνες.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 20MB.
Λονδίνο Παρίσι Αθήνα

Εξειδικευμένες Μεταφράσεις

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, η Intertranslations επιλέγεται ως έμπιστος συνεργάτης μεταφραστικών υπηρεσιών από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το μεταφραστικό κέντρο παρέχει αξιόπιστες μεταφράσεις από έμπειρους επαγγελματίες μεταφραστές για να καλύψει τις μεταφραστικές ανάγκες ιδιωτών και εταιρειών. 

Η Intertranslations προσφέρει ολοκληρωμένες μεταφραστικές υπηρεσίες σε όλες τις γλώσσες επιλέγοντας άρτια εκπαιδευμένα στελέχη για τα γραφεία της σε Αθήνα, Λονδίνο και Παρίσι. Επαγγελματίες μεταφραστές, έμπειροι project managers, επιμελητές για την επεξεργασία των τελικών μεταφράσεων, επιστήμονες ορολόγοι καθώς και επαγγελματίες σελιδοποιοί ενώνονται για να διασφαλίσουν ότι θα λάβετε την πλέον άρτια και έγκυρη μετάφραση. Για τη μετάφραση κειμένων με απλή ορολογία αλλά και για κείμενα επιστημονικού και τεχνικού περιεχομένου χρησιμοποιούνται μεταφραστικές μνήμες, τεχνικές και λογισμικό για την εξασφάλιση της ομοιομορφίας και της συνοχής.

Οι μεταφράσεις μας είναι επίσημες Μεταφράσεις από πτυχιούχους μεταφραστές του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου και Έλληνες Δικηγόρους και γίνονται αποδεκτές από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το μεταφραστικό γραφείο της Intertranslations σας παρέχει υπηρεσίες μετάφρασης υψηλής ποιότητας με δυνατότητα επικύρωσης όλων των τύπων εγγράφων σε περισσότερες από 20 γλώσσες και συνδυασμούς γλωσσών, συμπεριλαμβανομένων των μεταφράσεων νομικών κειμένων, της μετάφρασης πτυχίου πανεπιστημίου και ξένων γλωσσών, μεταφράσεων πιστοποιητικών καθώς και άλλων εγγράφων. 

Η εταιρεία διασφαλίζει την συνέπεια στην μετάφραση του έργων με μια σειρά ποιοτικών ελέγχων που ακολουθεί. Η Intertranslations είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015, αποδεικνύοντας τη δέσμευση να παρέχει υπηρεσίες υψηλής  ποιότητας σε όλους τους πελάτες της.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top