Ζητήστε Προσφορά

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .pdf, .docx, .doc, .xlsx, .xls, .pptx, .ppt, .zip, .rar και εικόνες.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 20MB.
Λονδίνο Παρίσι Αθήνα

Πολύγλωσσο SEO

Η μετάφραση της ιστοσελίδας σας αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα στην επέκταση των δραστηριοτήτων σας εκτός συνόρων. Δεδομένου του τρόπου με τον οποίο έχει διαμορφωθεί το ψηφιακό τοπίο και της πλαισίωσής του από τις απαιτήσεις των μηχανών αναζήτησης, είναι πλέον απαραίτητο να επενδύσετε σε στρατηγικές πολύγλωσσου SEO, δηλαδή, βελτιστοποίησης του περιεχομένου σας σε όλες τις γλώσσες στις οποίες εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας.

Ένα πολύγλωσσο website απαιτεί και μία πιο πολύπλοκη στρατηγική προώθησης, για την οποία χρειάζεστε δίπλα σας έναν ειδικό με την κατάλληλη εμπειρία, τεχνογνωσία και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, και γλωσσική ευαισθησία, όπως η ομάδα της Intertranslations.

Λέγοντας SEO εννοούμε το σύνολο των τεχνικών που χρησιμοποιούνται για να αποκτήσει η ιστοσελίδα σας μεγαλύτερη «ορατότητα» από τις μηχανές αναζήτησης, καλύτερη κατάταξη, δηλαδή, στα οργανικά αποτελέσματα της Google και, συνεπώς, μεγαλύτερη οργανική επισκεψιμότητα.

Εφόσον έχετε επενδύσει στη μετάφραση του περιεχομένου σας με σκοπό να προσεγγίσετε αγορές σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, σας δίνεται μία νέα στρατηγική ευκαιρία: να στοχεύσετε με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια το εκάστοτε τοπικό κοινό εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές SEO σε κάθε γλωσσική εκδοχή της ιστοσελίδας σας, εξασφαλίζοντας, ότι οι χρήστες της αντίστοιχης αγοράς θα τη δουννα εμφανίζεται στα κορυφαία αποτελέσματα της αναζήτησής τους.

Η απλή μετάφραση του περιεχομένου σας, ακόμη και αν αυτό έχει υποστεί βελτιστοποίηση στη γλώσσα στην οποία συντάχθηκε, δεν αντιστοιχεί αυτόματα σε βελτιστοποιημένο περιεχόμενο στη γλώσσα- στόχο. Γι’ αυτό το λόγο η εταιρεία μας προσφέρει και ολοκληρωμένες υπηρεσίες βελτιστοποίησης για πολύγλωσσες ιστοσελίδες, ώστε κάθε εκδοχή του website σας να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών της εκάστοτε τοπικής αγοράς.

Η βελτιστοποίηση ενός πολύγλωσσου website αποτελεί πρόκληση καθώς απαιτεί μια ιδιαίτερη προσέγγιση.  Όπως και η μετάφραση, η εφαρμογή του πολύγλωσσου SEO πρέπει να γίνεται από ειδικούς που γνωρίζουν τις πολιτισμικές διαφορές που υφίστανται μεταξύ των διαφορετικών χωρών-στόχων και κατανοούν τη συμπεριφορά των χρηστών του διαδικτύου ανά χώρα.

Το δίκτυο συνεργατών της Intertranslations περιλαμβάνει μεταφραστές οι οποίοι ειδικεύονται σε μεταφράσεις που αφορούν βελτιστοποιημένο περιεχόμενο εντάσσοντας το SEO στη μεταφραστική διαδικασία, αλλά και SEO specialists που σας δίνουν τη δυνατότητα λεπτομερέστερης βελτιστοποίησης του πολύγλωσσου περιεχομένου σε δεύτερο χρόνο. Λαμβάνουμε πάντα υπόψη τις τοπικές αγορές που στοχεύετε, την τοπική ζήτηση και τον τρόπο με τον οποίο αυτή εκφράζεται μέσα από τις αναζητήσεις και τη διαδικτυακή συμπεριφορά των χρηστών. Έτσι, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υψηλής απόδοσης υπηρεσίες πολύγλωσσου SEO.

Αφενός, η επιτυχία του SEO βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ποιότητα του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας. Η άρτια μετάφραση του υλικού σας από την ομάδα της Intertranslations είναι ήδη στοιχείο που μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών και να σας ανεβάσει στην κατάταξη της Google. Αφετέρου, εντάσσοντας και τεχνικές βελτιστοποίησης σε αυτή τη διαδικασία βοηθάμε σημαντικά στην απόδοση του SEO, ενισχύοντας τα οργανικά αποτελέσματα. Το πολύγλωσσο SEO αποτελεί επένδυση, η οποία για να αποδώσει απαιτεί χρόνο, εξειδικευμένες γνώσεις και εστιασμένη προσέγγιση. Είναι, όμως, και το στοιχείο αυτό που θα αποφέρει τα πιο αξιοσημείωτα αποτελέσματα και πρέπει, επομένως, να αποτελεί μέρος οποιασδήποτε ολοκληρωμένης στρατηγικής marketing σε συνδυασμό με τις πληρωμένες καταχωρήσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top