Ζητήστε Προσφορά

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .pdf, .docx, .doc, .xlsx, .xls, .pptx, .ppt, .zip, .rar και εικόνες.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 20MB.
Λονδίνο Παρίσι Αθήνα

Μετάφραση Google Ads

Η Intertranslations προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικής μετάφρασης διαφημίσεων Google Ads, βοηθώντας σας να πετύχετε τους εταιρικούς σας στόχους σε κάθε πλατφόρμα προώθησης.

Οι μηχανές αναζήτησης προσφέρουν στην επιχείρησή σας μια σειρά από διαφορετικά εργαλεία για να προσεγγίσετε νέες αγορές και να εδραιώσετε την παρουσία σας σε αυτές. Ένα από τα πλέον διαδεδομένα είναι η υπηρεσία Google Ads, η χρήση της οποίας τοποθετεί τις διαφημίσεις σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Μέσω αυτής της υπηρεσίας σας δίνεται η δυνατότητα να στοχεύσετε όχι μόνο τοπικές αλλά και διεθνείς αγορές, αξιοποιώντας τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά στις αντίστοιχες γλώσσες. Για να έχει επιτυχία αυτό το εγχείρημα χρειάζεστε την υποστήριξη μιας έμπειρης μεταφραστικής ομάδας, που θα αναλάβει τη μετάφραση και τοπικοποίηση των διαφημίσεων σας.

Αυτό το είδος διαφήμισης αποτελεί χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να ενισχύσει την «ορατότητα» της επιχείρησης και την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, ωστόσο, η διαδικασία μετάφρασης της διαφημιστικής σας καμπάνιας απαιτεί προσοχή.

Η μετάφραση Google Ads πρέπει να εξασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται στις διαδικτυακές αναζητήσεις των χρηστών στην εκάστοτε αγορά προκειμένου η επένδυσή σας να είναι αποδοτική. Οι μεταφραστές μας έχουν επίγνωση των τεχνικών ζητημάτων που διαφοροποιούν τη μετάφραση Google Ads, καθώς στόχος δεν είναι απλά η ενημέρωση σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που παρέχει η επιχείρησή σας αλλά και η ενίσχυση του ποσοστού μετατροπών (conversion rate) από τη διαφήμιση.

Οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι, επαγγελματίες μεταφραστές, εξοικειωμένοι με τις απαιτήσεις της Google και τις συγκεκριμένες προδιαγραφές για τη σύνταξη των εν λόγω διαφημίσεων, αλλά και τα γλωσσικά ζητήματα που χρήζουν προσοχής.

Τα ζητήματα αυτά αφορούν συγκεκριμένα τις λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς αυτές πρέπει να είναι εξειδικευμένες για την κάθε τοπική αγορά στην οποία θα λανσάρετε την εκστρατεία σας, και όχι απλά για την κάθε γλώσσα. Η τοπικοποίηση (localization) των διαφημίσεών σας είναι, λοιπόν, απαραίτητη. Οι κατάλληλες λέξεις-κλειδιά είναι αυτές που θα δώσουν ώθηση στην καμπάνια σας και θα επιτρέψουν στην επιχείρησή σας να προκύπτει στις αναζητήσεις των χρηστών. Η απλή μετάφραση των λέξεων-κλειδιών από τη μία γλώσσα στην άλλη δεν αρκεί στην περίπτωση των Google Ads. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεστε τη συμβολή ενός ειδικού που θα διεξάγει την απαραίτητη έρευνα στις γλώσσες-στόχους σε κάθε ξεχωριστή αγορά, ανακαλύπτοντας ποιες λέξεις χρησιμοποιούν οι χρήστες κάθε γλωσσικής κοινότητας στις αναζητήσεις τους και ποιοι είναι οι όροι αναζήτησης που θα σας αποφέρουν το μέγιστο κέρδος.

Είναι σαφές πως αυτή η διαδικασία απαιτεί άριστη γνώση της γλώσσας και της κουλτούρας-στόχου. Γι’ αυτό οι μεταφραστές μας μεταφράζουν πάντα προς τη μητρική τους γλώσσα, όπως ορίζουν τα πρότυπα ποιότητας ISO που ακολουθεί η εταιρεία μας, εγγυώμενοι βέλτιστη απόδοση των διαφημίσεών σας σε όλους τους γλωσσικούς συνδυασμούς. Σεβόμαστε απόλυτα το ότι η πληρωμένη διαφήμιση είναι επένδυση από την οποία προσδοκάτε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Η επιτυχία της εκστρατείας σας με Google Ads σε διεθνείς αγορές εξαρτάται απόλυτα από την ποιότητα της μετάφρασής τους. Γι’ αυτό σας προσφέρουμε μια δημιουργική και τοπικοποιημένη ανασύνθεση του μηνύματός σας, ώστε όχι μόνο να προκύπτει στις αναζητήσεις αλλά να έχει και την ανάλογη απήχηση στο κοινό που στοχεύετε.

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top