Θέσεις Εργασίας

Αγαπάτε τη μετάφραση; Στείλτε μας το βιογραφικό σας σήμερα!

Μεταφραστές

Η Intertranslations προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης σε άτομα με δυναμικό χαρακτήρα και ενθουσιασμό για δουλειά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας όλο το χρόνο στέλνοντας το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Εάν αναζητάτε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον και σας ενδιαφέρει να εργαστείτε στον τομέα των μεταφράσεων, μην περιμένετε! Ακόμη και αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις όταν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα κρατήσουμε τα στοιχεία σας στη βάση δεδομένων της Intertranslations με απόλυτη εμπιστευτικότητα. Σε περίπτωση που υπάρχει η ανάγκη κάλυψης μιας συγκεκριμένης θέσης εργασίας, τα στελέχη της εταιρείας μας ανατρέχουν στη βάση δεδομένων και επικοινωνούν με τους καταλληλότερους υποψήφιους.

end faq

 

 

Ζητήστε Μας Προσφορά Τώρα!

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Επικοινωνία

E-Mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. Επικοινωνίας

210 92 25 000