Διερμηνεία

Ερμηνεύουμε τον προφορικό σας λόγο προς το ακροατήριο σας

Η Intertranslations συνεργάζεται αποκλειστικά με διερμηνείς που διαθέτουν πολυετή πείρα ώστε να προσφέρει διερμηνείες με εγγυημένη ποιότητα. Ο/Η κάθε διερμηνέας μας επιλέγεται βάσει των γλωσσών εργασίας, των γλωσσικών δεξιοτήτων και του επιστημονικού υποβάθρου του/της.

Η Intertranslations προσφέρει υπηρεσίες ταυτόχρονης και διαδοχικής διερμηνείας σε συνέδρια, επαγγελματικές συναντήσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη, επαγγελματική ή προσωπική.

Η πολυετής πείρα των διερμηνέων της εταιρείας αποτελεί το θεμέλιο των άριστων, ποιοτικών διερμηνευτικών υπηρεσιών που παρέχουμε.

Το προσωπικό και οι συνεργάτες της Intertranslations επιλέγουν μόνο ειδικευμένους διερμηνείς που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτησή σας. Η αυστηρή και ενδελεχής αυτή επιλογή, έργο 20 ετών, εξασφαλίζει πως η εταιρεία μας παρέχει γλωσσολογικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της διερμηνείας.

Η συνεχής ενημέρωση σε θέματα εξέλιξης στον τομέα της διερμηνείας και των διεθνών επιχειρήσεων καθιστά δυνατή τη συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες διερμηνείς και διασφαλίζει άριστες γλωσσικές δεξιότητες. Η πολυετής πείρα της Intertranslations και η κατανόηση της σπουδαιότητας της πολυγλωσσικής εταιρικής επικοινωνίας εγγυάται την επιτυχία κάθε επιχειρηματικής συναλλαγής με την παροχή υπηρεσιών διερμηνείας επαγγελματικού επιπέδου.

Τα στοιχεία της διαδικασίας επιλογής διερμηνέων μας επιτρέπουν να παρέχουμε:

• ταυτόχρονη και διαδοχική διερμηνεία
• ειδικευμένο δίκτυο συνεργατών για οποιοδήποτε τομέα
• ποιοτική επιλογή διερμηνέων σε κάθε γλώσσα
• επαγγελματική δέσμευση και αξιοπιστία