Ζητήστε Προσφορά

Συζητήστε το έργο σας με έναν ειδικό

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 20 files.
Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: .pdf, .docx, .doc, .xlsx, .xls, .pptx, .ppt, .zip, .rar και εικόνες.

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος κάθε αρχείου είναι 20MB.
Λονδίνο Παρίσι Αθήνα

Σχεδιασμός Γραφικών για πολύγλωσσο περιεχόμενο

Άψογα γραφικά, σχεδιασμένα για τις ανάγκες της εταιρείας σας

Η Intertranslations προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού γραφικών για εταιρείες και ιδιώτες με πολύγλωσσο περιεχόμενο, συνδυάζοντας τις γνώσεις και την εμπειρία της στη γλώσσα και το ψηφιακό σχέδιο.

Οι γραφίστες μας, ειδικοί στο design και εξοικειωμένοι με τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία, οι μεταφραστές και οι επιμελητές μας συνεργάζονται στενά με σκοπό να σας προτείνουν λύσεις που θα εναρμονίζουν το κείμενό σας με τις αγορές και τις προτιμήσεις του κοινού που στοχεύετε.

Η ομάδα μας θα είναι στη διάθεσή σας για να παρέχει συμβουλές σχετικά με την οικονομικά αποδοτικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των αιτημάτων σας για σχεδιασμό γραφικών, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας.

Δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες της κάθε γλώσσας εξασφαλίζουμε εντυπωσιακό και υψηλής ποιότητας γραφιστικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το υλικό σας. Στην Intertranslations γνωρίζουμε καλά την αξία των λέξεων και του περιεχομένου σας. Ταυτόχρονα, όμως, αναγνωρίζουμε ότι, όταν έχουμε να κάνουμε με προωθητικό υλικό, η εικόνα έχει την πρωτοκαθεδρία. Φροντίζουμε, λοιπόν, και για την εμφάνιση του υλικού σας, αφού αυτή θα προϊδεάσει το κοινό για την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της μετάφρασης, κατανοούμε τη σημασία της πολύγλωσσης εταιρικής επικοινωνίας και σας προσφέρουμε γραφιστικές λύσεις που διατηρούν αναλλοίωτη την εικόνα και το περιεχόμενο του πρωτοτύπου ενώ ανταποκρίνονται στα πολιτισμικά δεδομένα του κοινού στο οποίο απευθύνονται, κεντρίζοντας με επιτυχία το ενδιαφέρον.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους έγγραφα, σε όλες τις ψηφιακές μορφές και για οποιαδήποτε θεματολογία, ανεξάρτητα από το βαθμό εξειδίκευσης του περιεχομένου και τη γλώσσα παρουσίασης. Οι συνεργάτες μας θα φροντίσουν ώστε το υλικό σας να αποκτήσει τη μορφή και διάταξη που επιθυμείτε σε κάθε γλωσσική παραλλαγή και θα επιστρατεύσουν την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά τους προκειμένου η γλωσσική μετάβαση να επηρεάσει στο ελάχιστο την εμφάνιση του υλικού σας.

Απώτερος στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την επιτυχία των εκστρατειών μάρκετινγκ των πελατών μας σε όλες τις αγορές στις οποίες πρόκειται να προωθηθούν. Γι’ αυτό, πέρα από τα τεχνικά ζητήματα, η προσέγγισή μας στο σχεδιασμό και την προσαρμογή γραφικών δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και στοιχεία τοπικοποίησης. Παραμένουμε πιστοί στο σχεδιασμό και την αισθητική του πρωτότυπου υλικού και εφαρμόζουμε τις απαραίτητες προσαρμογές που θα το καταστήσουν πιο ελκυστικό και, συνεπώς, πιο αποτελεσματικό στις εκάστοτε τοπικές αγορές. Οι προτάσεις μας βασίζονται τόσο στη μορφή του πρωτοτύπου και την επιχειρηματική σας στρατηγική, όσο και στις γνώσεις των συνεργατών μας σχετικά με τον ορίζοντα προσδοκιών του καταναλωτικού κοινού στην κάθε γλωσσική κοινότητας. Η έμφαση στις πολιτισμικές λεπτομέρειες είναι που θα κάνει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει.

Χάρη στην ειδίκευσή μας σε όλες τις εφαρμογές σχεδίασης γραφικών και τη βιβλιοθήκη γραμματοσειρών που έχουμε στη διάθεσή μας για περισσότερες από 100 γλώσσες, είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε σύνθετα πολύγλωσσα έργα και να τα παραδίδουμε στην ηλεκτρονική μορφή που θα επιλέξετε εσείς.

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για εσάς, στις γλώσσες που επιθυμείτε:

• βιβλία
• φυλλάδια
• διαφημιστικά έντυπα
• υλικό προώθησης
• καταλόγους
• εταιρικές εκθέσεις
• ενημερωτικά δελτία
• εγχειρίδια
• παρουσιάσεις πολυμέσων (Multimedia)

Δείτε το νέο white paper   
Ζητήστε Προσφορά
Scroll to Top